Cesc Paredes
/

terapeuta manual

 

Teràpies

Teràpia craniosacra

Teràpia manual suau que detecta i corregeix els desequilibris del sistema craniosacre que poden ser la causa de problemes sensitius motors i neurològics. Potencia les capacitats que te el nostre cos per a autoregular-se. Ajuda a millorar molts malalties, dolors i disfuncions com ara: migranyes, problemes en la columna vertebral, estrès, trastorns infantils, síndrome d'ATM, trastorns emocionals, etc.


Manipulació visceral

Teràpia que ajuda a restaurar el moviment de cada òrgan per millorar el seu  funcionament individual, la relació que té amb el sistema a que pertany i, per extensió amb la resta dels sistemes corporals.


Quiromassatge

Massatge per equilibrar i tonificar el sistema muscular. Indicat per a tot tipus de  dolors musculars, situacions de cansament i problemes circulatoris.


Reflexologia podal

Massatge manual que s’aplica als peus, on són reflectits tots els òrgans i les estructures del cos. Indicat per equilibrar tot l’organisme.


Drenatge limfàtic

Sistema de massatge suau i rítmic que afavoreix el   funcionament del sistema limfàtic i immunitari. lndicat per activar la   circulació, drenar el cos, estimular el sistema immunitari, reduir la sensació de dolor i cansament i millorar el funcionament dels òrgans.


Massatge amb pedres calentes

Un massatge de contrastos amb què, a més de les mans, s’utilitzen pedres volcàniques calentes i fredes per activar el sistema circulatori i relaxar el cos.


Massatge en cadira

Només amb 15 minuts, el massatge en cadira t’ajudarà a descarregar la tensió de la zona cervical.


Estiraments


Classes per millorar el nostre equilibri corporal.


Kinesiotape

Bandes elàstiques per ajudar a recuperar i prevenir les lesions.